Compania care a adus „omuleții verzi” în Crimeea a încălcat sancțiunile UE timp de patru ani: investigație

0 581

Companiile care au transportat trupele rusești cunoscute drept „omuleții verzi” pe fondul anexării Crimeei își desfășoară încă activitatea în zona trecerii cu feribotul de la Kerch și au încălcat sancțiunile UE timp de ,aproape patru ani. Acest lucru a fost dezvăluit printr-o anchetă comună a proiectului RFE / RL „Current time TV” și a proiectului anticorupție „Scaner municipal”. Ancheta pe scară largă, care a durat aproape doi ani și a fost denumită „Arhiva Crimeea”.

Companiile care au încălcat sancțiunile sunt afiliate grupului mare de transport AnRussTrans controlat de fostul ministru adjunct al transportului feroviar al Rusiei Alexandr Annenkov și de membrii familiei sale.

Militarii ruși în Crimeea, martie 2014

Compania TIS-Crimeea, care a transportat militarii ruși „omuleții verzi” în Crimeea, a fost pusă în registrul rus în 2015. A fost fondată de compania TechInvestService, cu sediul la Kiev, care la rândul său aparține lui Annenkov printr-un lanț din Cipru – companii de bază.

De mai bine de un an și jumătate, canalul TV Current Time și proiectul anticorupție Municipal Scanner ”au investigat afacerile din Crimeea anexată.

Jurnaliștii au descoperit mai bine de o sută de companii europene, americane, ruse, ucrainene care încalcă sancțiunile internaționale legate de Crimeea.

Citește mai mult: http://euromaidanpress.com/2019/12/03/company-that-brought-little-green-men-to-crimea-violated-eu-sanctions-for-four-years-investigation/?fbclid=IwAR0EgRfYdc-Z4exkVXRIHiqQIsezk9CDiTvD2XMb0xOIqAej9MPPmDi0phg

Opinii ROM