Încă o săptămână de propagandă rusească: Pedofilie în Finlanda, război civil în SUA și distrugerea bărbatilor de către femei în vest

0 411

NATO este agresorul, nu Rusia. Incidentul din strâmtoarea Kerch a fost o provocare deliberată ucraineană în care Rusia era nevinovată. Sancțiunile occidentale nu au nicio justificare legitimă, scopul autorităților din vest este facă rău cetățenilor simpli. Niciuna dintre aceste afirmații nu este nouă, însă propagandiștii din Federația Rusă le repetă de fiecare dată fără a aduce unele argumente.

Extremele din această săptămână s-au concentrat pe fascism și pedofilie – două dintre subiectele preferate ale Kremlinului pentru a stârni indignarea publică. Au apărut noi „dovezi” cu privire la lagărele de concentrare finlandeze din cel de-al Doilea Război Mondial, polițiștii ar fi violat copii care mor, a scris presa rusă. Așa-numiții jurnaliști au scris și un articol satiric, prezentându-l ca o poveste reală, care susținea că guvernul estonian a amenințat Rusia cu o „soluție militară finală”.

Genocidul a fost și el pe masă, cu Convenția de la Istanbul a Consiliului Europei care are drept scop combaterea violenței împotriva femeilor – acuzată că ar fi un complot satanic LGBT pentru a distruge familia tradițională. Între timp, feminismul postmodern este de vină pentru emascularea și distrugerea totală a bărbaților, în timp ce femeile devin stăpâne atotputernice.

Poveștile senzaționaliste care au drept scop stârnirea indignării și a ultrajului sunt în mod intenționat împerecheate cu povești mai subtile care distorsionează suficient adevărul.

Sursa: euvsdisinfo.eu

Opinii ROM