Prietenia cu Putin îi aduce unui rapper din Rusia un record de 1,4 milioane de dislike-uri pentru o singură piesă

0 452

Timati a bătut un nou record de dislike-uri pentru o singură piesă, peste 1 400 000 de aprecieri negative.

Clipul pentru piesa „Moscova” a apărut pe YouTube cu o zi înainte de alegerile locale din Moscova, în data de 8 septembrie. Până pe 9 septembrie, videoclipul avea deja un milion de dislike-uri. Acesta este un anti-record pentru YouTube-ul rusesc. În piesă este lăudat primarul orașului Serghei Sobyanin și sunt criticate protestele care au avut loc în capitala Rusiei. Timati susține că Moscova este orașul unde nu se organizează parade LGTB.


A iesit o gălăgie mult mai mare decât am așteptat. Am bătut un record, doar că nu acesta a fost scopul. Pentru ca să superi un număr atât de mare de persoane trebuie să depui efort, dar nu ne-am dorit acest lucru. Îmi iubesc orașul, iar în prezent acesta arată mai bine ca niciodată în ultimii 36 de ani și le spun mulțumesc celor care au contribuit la acest lucru. Nu mă voi agăța de oameni, ei au probleme suficiente și fără mine. Prin urmare, nu am nevoie de acest rahat și voi șterge videoclipul pentru a stopa acest val plin de negativism. Nu am avut scopul să supărăm pe cineva.

Timati

Fiind acuzat că ar fi fost plătit pentru acest videoclip, interpretul a contestat informațiile.

Nemulțumirile nu s-au limitat doar la YouTube. Un membru al unei comisii electorale din Moscova a depus o plângere în care se menționează că videoclipul a fost publicat în ziua tăcerii și poate fi considerat agitație electorală.

Nu este pentru prima dată când Timati cântă despre și în favoarea oficialilor Ruși. În trecut, rapperul a i-a dedicat câteva piese președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

Sursa: https://www.theguardian.com/world/2019/sep/10/pro-putin-rapper-sets-record-for-unpopularity-on-russian-youtube#img-1

Opinii ROM